MUSIC LISTENING QUIZZES

Document technical information

Format pdf
Size 1.0 MB
First found May 22, 2018

Document content analysis

Category Also themed
Language
English
Type
not defined
Concepts
no text concepts found

Persons

Alain Robbe-Grillet
Alain Robbe-Grillet

wikipedia, lookup

Organizations

Places

Transcript

Academic Decathlon
MUSIC
LISTENING
QUIZZES
2013-2014
United States Academic Decathlon PO Box 1834, Council Bluffs, IA 51502-1834
866-511-USAD/ Fax: 712-366-3701
Email: [email protected] / Web site: www.usad.org
Copyright 2013. `All rights reserved.
1
Lower Moreland HS - Huntingdon Valley, PA
®
ACADEMIC DECATHLON®
MUSIC LISTENING QUIZ 1
AN INTRODUCTION TO EARLY TWENTIETH-CENTURY MUSIC
2013-2014
______________________________________________________________________________
INSTRUCTIONS: Listen to the short musical excerpt. On your answer sheet, blacken the lettered space
a, b, c, d, or e, corresponding to the one answer that best matches or completes the test item.
______________________________________________________________________________
1.
The opening melodic section of this piece is played by which instrument?
a.
b.
c.
d.
e.
2.
In this section, what happens?
a.
b.
c.
d.
e.
3.
minor
major
octatonic
modal
blues scale
This song is from a musical production named
a.
b.
c.
d.
e.
5.
return to 12-bar blues
trumpet solo only
She speaks a chorus.
repeats first part
organ solo
The melodic material this movement is based on is BEST described as
a.
b.
c.
d.
e.
4.
oboe
bassoon
violin
clarinet
English horn
Darktown Strutter’s Ball
In Dahomey
Swanee
Danny Boy
Shuffle Along
Using alphabet letters as symbols for sections, the overall format of this song following the introduction
would be which of the following?
a.
b.
c.
d.
e.
ABA
ABB
ABCD
ABCA
AAA
2
Lower Moreland HS - Huntingdon Valley, PA
______________________________________________________________________________
The performance is based on what harmony style?
a.
b.
c.
d.
e.
7.
gospel
jazz
barber shop
classical
traditional Irish
The ascending figures in this section are called
a.
b.
c.
d.
e.
8.
arpeggios
scales
motives
sweeps
glissandos
This section of the piece is called the
a.
b.
c.
d.
e.
9.
vamp
verse
segue
chorus
introduction
Which textural device was used in the construction of this piece?
a.
b.
c.
d.
e.
10.
This tempo is BEST described as
a.
b.
c.
d.
e.
11.
waltz
very slow
march
gallop
ragtime
The accompaniment pattern in this section is called
a.
b.
c.
d.
e.
12.
tone painting
pointillism
polyphony
harmony
silence
homophonic stanzas
arpeggios
bumpus
punches
stop-time
This section of the song is called the
a.
b.
c.
d.
e.
verse
fill
coda
chorus
vamp
3
Lower Moreland HS - Huntingdon Valley, PA
6.
ACADEMIC DECATHLON®
MUSIC LISTENING QUIZ 2
AN INTRODUCTION TO EARLY TWENTIETH-CENTURY MUSIC
2013-2014
______________________________________________________________________________
INSTRUCTIONS: Listen to the short musical excerpt. On your answer sheet, blacken the lettered space
a, b, c, d, or e, corresponding to the one answer that BEST matches or completes the test item.
______________________________________________________________________________
1.
The primary motion in the opening of this section is
a.
b.
c.
d.
e.
2.
The rhythmic nature of this music is considered
a.
b.
c.
d.
e.
3.
simple
polyphonic
ostinato
dissonant
staccato
When the verse says “there’d be no war today,” the texture changes to
a.
b.
c.
d.
e.
5.
polymetric
atypical
syncopated
homophonic
predictable
The left-hand accompaniment part of this movement is BEST described as
a.
b.
c.
d.
e.
4.
descending
ascending
stays on the same note in the right hand
ostinato
accented
choral
solo
a capella
duet
quartet
The second “gesture” in this piece uses a technique called
a.
b.
c.
d.
e.
sul tasto
crescendo
double stop
pizzicato
rubato
4
Lower Moreland HS - Huntingdon Valley, PA
________________________________________________________________________
How many bars are each of the phrases of this section of this song?
a.
b.
c.
d.
e.
7.
The orchestration effects in this example depict
a.
b.
c.
d.
e.
8.
pp
mp
f
ff
mf
This section of the piece is called the
a.
b.
c.
d.
e.
12.
melisma
repetition
call and response
polyphony
ostinato
Which of the following BEST represents the dynamic of the opening of this work?
a.
b.
c.
d.
e.
11.
polyphonic
monophonic
block voicing
heterophonic
homophonic
The interchange between the singer and the instrumentalist is called
a.
b.
c.
d.
e.
10.
marching
vaudeville
singing enemy troops
combat
mess hall duties
The texture of this section is BEST described as
a.
b.
c.
d.
e.
9.
two
thirty two
eight
three
four
vamp
a part
coda
verse
chorus
What word BEST describes the clarinet solo?
a.
b.
c.
d.
e.
improvised
composed
thought out
learned
copied
5
Lower Moreland HS - Huntingdon Valley, PA
6.
ACADEMIC DECATHLON®
MUSIC LISTENING QUIZ 3
AN INTRODUCTION TO EARLY TWENTIETH-CENTURY MUSIC
2013-2014
______________________________________________________________________________
INSTRUCTIONS: Listen to the short musical excerpt. On your answer sheet, blacken the lettered space
a, b, c, d, or e, corresponding to the one answer that BEST matches or completes the test item.
1.
The tonality of this piece is
a.
b.
c.
d.
e.
2.
The meter of this song is BEST described as
a.
b.
c.
d.
e.
3.
1892
1840
1927
1908
1912
The form of this section of this piece is called
a.
b.
c.
d.
e.
5.
triple
duple
mixed meter
compound
syncopated
This song was written in what year?
a.
b.
c.
d.
e..
4.
minor
atonal
modal
blues
major
12-bar blues
32-bar song form
refrain
binary
declamatory
How is this section of the piece set apart from the other sections?
a.
b.
c.
d.
e.
It is repeated.
played slower
less syncopated
key change
It is not repeated.
6
Lower Moreland HS - Huntingdon Valley, PA
________________________________________________________________________
What other instrument is heard accompanying the voice in this section?
a.
b.
c.
d.
e.
7.
The use of this introduction is indicative of a transitional jazz style influence of what American city?
a.
b.
c.
d.
e.
8.
Klangfarbenmelodie
verse-refrain
theme and variations
whole tone scale
tonalism
The material this suite was based on was
a.
b.
c.
d.
e.
12.
impressionism
twelve-tone
primitivism
expressionism
blues scales
The compositional device used in this example is
a.
b.
c.
d.
e.
11.
staccato
fermata
rubato
crescendo
decrescendo
The rhythmic figure in this section is reminiscent of
a.
b.
c.
d.
e.
10.
New York
Chicago
Kansas City
Detroit
New Orleans
The device used to great effect in this section is called
a.
b.
c.
d.
e.
9.
tuba
cello
snare drum
trumpet
piccolo
paintings
Romanian Christmas Carols
Traditional Russian folk material
ballets
war songs
The primary descending figure in this section is represented by a
a.
b.
c.
d.
e.
triad
half step
minor triad
octave
whole step
7
Lower Moreland HS - Huntingdon Valley, PA
6.
ACADEMIC DECATHLON®
MUSIC LISTENING QUIZ 4
AN INTRODUCTION TO EARLY TWENTIETH-CENTURY MUSIC
2013-2014
______________________________________________________________________________
INSTRUCTIONS: Listen to the short musical excerpt. On your answer sheet, blacken the lettered space
a, b, c, d, or e, corresponding to the one answer that BEST matches or completes the test item.
______________________________________________________________________________
1.
This song was written by
a.
b.
c.
d.
e.
2.
The scales used in this section are primarily
a.
b.
c.
d.
e.
3.
duo
trio
septet
soloist with choir
quartet
This example is sung in what language?
a.
b.
c.
d.
e.
5.
whole tone
major
pentatonic
blues
octatonic
The group singing this work is a
a.
b.
c.
d.
e.
4.
George M Cohan
Irving Berlin
James Europe
Harry Von Tilzer
King Oliver
Dutch
German
Gaelic
nonsense
French
This song was first popularized by
a.
b.
c.
d.
e.
Vaudeville
radio
American GI’s
an Irish regiment
records
8
Lower Moreland HS - Huntingdon Valley, PA
________________________________________________________________________
The melodic contour of this introductory section is considered mostly
a.
b.
c.
d.
e.
7.
Who is playing the solo in this section?
a.
b.
c.
d.
e.
8.
shifting meter
common time
rubato
polymeter
compound meter
What word does the singer use when demonstrating melisma?
a.
b.
c.
d.
e.
12.
very quick
very slow
erratic
moderate
rubato
The use of meter in this section is BEST described as
a.
b.
c.
d.
e.
11.
records
World's Columbian Exposition
oral tradition
radio
juke boxes
The tempo for this piece is considered
a.
b.
c.
d.
e.
10.
Kid Ory
Bubber Miley
John Philip Sousa
Louis Armstrong
King Oliver
How did people first learn about this type of music?
a.
b.
c.
d.
e.
9.
conjunct
scalewise
pointillistic
disjunct
dissonant
pack
feel
grip
today
hate
When the original theme returns, it is played by which instrument?
a.
b.
c.
d.
e.
English horn
bassoon
violin
French horn
piccolo
9
Lower Moreland HS - Huntingdon Valley, PA
6.
ACADEMIC DECATHLON®
MUSIC LISTENING QUIZ 5
AN INTRODUCTION TO EARLY TWENTIETH-CENTURY MUSIC
2013-2014
______________________________________________________________________________
INSTRUCTIONS: Listen to the short musical excerpt. On your answer sheet, blacken the lettered space
a, b, c, d, or e, corresponding to the one answer that BEST matches or completes the test item.
1.
The first instrument to enter in this piece is
a.
b.
c.
d.
e.
2.
The instrument playing the main theme in the opening of this section belongs to what musical family?
a.
b.
c.
d.
e.
3.
trumpet and guitar
trombone and organ
piano and trumpet
organ and guitar
cornet and organ
The meter for this movement alternates between 2/4 and
a.
b.
c.
d.
e.
5.
brass (trumpet)
percussion (timpani)
string (violin)
aerophone
electronic
The two accompanying instruments are
a.
b.
c.
d.
e.
4.
voice
piano
timpani
clarinet
cello
simple compound
4/4
a mixed meter of twos and threes
2/8
shuffle
The formal structure of the second part of this piece is a
a.
b.
c.
d.
e.
rondo
ternary form
binary form
canon
sonata
10
Lower Moreland HS - Huntingdon Valley, PA
________________________________________________________________________
This “group” improvisational sound is best described as what texture?
a.
b.
c.
d.
e.
7.
monophonic
homophony
polyphony
heterophony
polymetric
This song was written by
a.
b.
c.
d.
e.
8.
George M. Cohan
Jack Judge
John McCormack
Harry Von Tilzer
W.C. Handy
The repeated instrumental section at the end of this selection is called a
a.
b.
c.
d.
e.
9.
chorus
verse
melisma
vamp
ostinato
Which of the following lyrical phrases is used for patriotism?
a.
b.
c.
d.
e.
10.
The form of this piece is
a.
b.
c.
d.
e.
11.
32-bar song form
folk song
verse- refrain
rondo
waltz
The tempo of this section is considered
a.
b.
c.
d.
e.
12.
“Johnny get your gun”
“Make your mother proud of you”
“Show your grit”
“Son of a gun”
“Yankee doodle do or die”
strict
polyrhythmic
march-like
very slow
syncopated
The dynamic of this ending section is BEST represented by which of the following?
a.
b.
c.
d.
e.
mf
pp
ff
f
sfz
11
Lower Moreland HS - Huntingdon Valley, PA
6.
ACADEMIC DECATHLON®
MUSIC LISTENING QUIZ 6
AN INTRODUCTION TO EARLY TWENTIETH-CENTURY MUSIC
2013-2014
______________________________________________________________________________
INSTRUCTIONS: Listen to the short musical excerpt. On your answer sheet, blacken the lettered space
a, b, c, d, or e, corresponding to the one answer that BEST matches or completes the test item.
1.
The nationality of this composer is
a.
b.
c.
d.
e.
2.
What is the best formal description of this piece?
a.
b.
c.
d.
e.
3.
trumpet
trombone
drums
piano
clarinet
This opening section uses what type of scale?
a.
b.
c.
d.
e.
5.
ABA
AABBACCDD
AABA
AABBCCDD
ABBA
The first soloist in this section is
a.
b.
c.
d.
e.
4.
Russian
Polish
French
German
English
blues scale
no scale, it is spoken
major
mode
minor
The song quoted in this section is called
a.
b.
c.
d.
e.
“Oh, Ireland”
“Danny Boy”
“Molly Malone”
“Stars and Stripes Forever”
“Rule Britania”
12
Lower Moreland HS - Huntingdon Valley, PA
________________________________________________________________________
The purpose of this piece was to
a.
b.
c.
d.
e.
7.
This example has its opening theme repeated
a.
b.
c.
d.
e.
8.
Irish
Midwesterners
African-Americans
Poles
Russians
The tonality of this piece is major. This was done because
a.
b.
c.
d.
e.
12.
Jack Judge
Al Piantadosi
George M. Cohan
Al Bryant
W.C. Handy
The use of language in this song is modified to represent
a.
b.
c.
d.
e.
11.
minor chord
polychord
major chord
scale
octatonic
The composer of the music for this song was
a.
b.
c.
d.
e.
10.
in the right hand, up an octave
at the lowest range of the piano
upside down
in a later section
in harmony
Harmonically, this rhythmic device features a
a.
b.
c.
d.
e.
9.
protest the war
rally the troops
sell records
entertain troops
send secret messages
it is underscoring a “life goes on” message
the song represents a happy occasion
government used it to train soldiers
the composer did not know how to write music down
the songwriter was excited about being in war
This piece was written by
a.
b.
c.
d.
e.
Bartók
Stravinsky
Von Tilzer
Joplin
Debussy
13
Lower Moreland HS - Huntingdon Valley, PA
6.
ACADEMIC DECATHLON®
MUSIC LISTENING QUIZ 7
AN INTRODUCTION TO EARLY TWENTIETH-CENTURY MUSIC
2013-2014
______________________________________________________________________________
INSTRUCTIONS: Listen to the short musical excerpt. On your answer sheet, blacken the lettered space
a, b, c, d, or e, corresponding to the one answer that BEST matches or completes the test item.
1.
This piece was written by
a.
b.
c.
d.
e.
2.
At the end of this example, the clarinet is playing what device?
a.
b.
c.
d.
e.
3.
polytonality
chromatic
modal
pantonality
aggregate
The melodic shape of this section can be described as outlining
a.
b.
c.
d.
e.
5.
trill
scale
flutter tongue
arpeggio
slide
This compositional technique is called
a.
b.
c.
d.
e.
4.
Joplin
Webern
Schoenberg
Debussy
Stravinsky
ascending scales
descending blues scales
blues scales
chords
modes
When this example begins the next section, what happens tonally?
a.
b.
c.
d.
e.
nothing
becomes minor
repeats first verse
modulates
uses more melisma
14
Lower Moreland HS - Huntingdon Valley, PA
________________________________________________________________________
The most obvious articulation used in this movement is
a.
b.
c.
d.
e.
7.
The accompanying group is reminiscent of
a.
b.
c.
d.
e.
8.
King Oliver’s Creole Band
The Peerless Quartet
Bryant Trio
Jack Judge ensemble
Overton Quartet
This section of the piece features a(n)
a.
b.
c.
d.
e.
12.
blues
simple song form
march time
verse-chorus
rondo
The group performing this example was called
a.
b.
c.
d.
e.
11.
syncopation
lyricism
vocal effects
chromaticism
tonality
The overall form of this piece is
a.
b.
c.
d.
e.
10.
an orchestra
a military band
a jazz band
a string quartet
ragtime
In comparison to songs like “Over There” and “It’s a Long Way to Tipperary,” this work shows more
use of
a.
b.
c.
d.
e.
9.
fermata
staccato
heavy accents
legato
crescendo
vamp
instrumental chorus
introduction
improvisation
stop time
This section of the music speeds up and is reminiscent of what other style?
a.
b.
c.
d.
e.
classical
gospel
ragtime
blues
waltz
15
Lower Moreland HS - Huntingdon Valley, PA
6.
ACADEMIC DECATHLON®
MUSIC LISTENING QUIZ 8
AN INTRODUCTION TO EARLY TWENTIETH-CENTURY MUSIC
2013-2014
______________________________________________________________________________
INSTRUCTIONS: Listen to the short musical excerpt. On your answer sheet, blacken the lettered space
a, b, c, d, or e, corresponding to the one answer that BEST matches or completes the test item.
1.
This piece was written by
a.
b.
c.
d.
e..
2.
The harmony singing style in this example is called
a.
b.
c.
d.
e.
3.
impressionism
major
ragtime
12-tone
expressionism
The composer of this piece was also known for his work in
a.
b.
c.
d.
e.
5.
gospel
choral
motivic
loose
barbershop
The term which BEST describes this style of music is
a.
b.
c.
d.
e.
4.
Shoenberg
Webern
Von Tilzer
Stravinsky
Bartók
military bands
Vaudeville
operas
film
Classical music
The timbre of the instrumental ranges used in this section could be described as
a.
b.
c.
d.
e.
spirited
light
delicate
dark
sparse
16
Lower Moreland HS - Huntingdon Valley, PA
________________________________________________________________________
The instrument that plays after the musical quote is
a.
b.
c.
d.
e.
7.
This section is called the
a.
b.
c.
d.
e.
8.
repeats
modifies first tune
It is sung much softer.
new melody
returns in a new key
The technique of glissando is used by what instrument at the beginning of this excerpt?
a.
b.
c.
d.
e.
12.
New Orleans
Classic
New York
Cool
Bebop
What happens to the melodic material in this section?
a.
b.
c.
d.
e.
11.
Tin Pan Alley
New Orleans Jazz
Classic Blues
Ragtime
Minstrelsy
A common name for this style of jazz is
a.
b.
c.
d.
e.
10.
refrain
echo
introduction
verse
response
This song is a great example of music of what tradition?
a.
b.
c.
d.
e.
9.
snare drum
cello
flute
trombone
clarinet
flute
viola
cello
bass
violin
The composer of this work was
a.
b.
c.
d.
e.
Bartók
Stravinsky
Kodály
Joplin
Debussy
17
Lower Moreland HS - Huntingdon Valley, PA
6.
ACADEMIC DECATHLON®
MUSIC LISTENING QUIZ 9
AN INTRODUCTION TO EARLY TWENTIETH-CENTURY MUSIC
2013-2014
______________________________________________________________________________
INSTRUCTIONS: Listen to the short musical excerpt. On your answer sheet, blacken the lettered space
a, b, c, d, or e, corresponding to the one answer that BEST matches or completes the test item.
1.
The “glassy and chilly” sound in this section is played by
a.
b.
c.
d.
e.
2.
The opening harmony of this work is BEST described as
a.
b.
c.
d.
e.
3.
rubato
staccato
fermata
ostinato
rondo
At the end of this second section, what happens?
a.
b.
c.
d.
e.
5.
dissonant
modal
triadic
tonal
polytonal
This repeated device is called
a.
b.
c.
d.
e.
4.
cello playing on the bridge
clarinet
a synthesizer
violin
scratching piano strings
The third section starts.
There is a return of the first theme.
The music becomes more staccato.
There is a key change.
There is a mode change.
In this section, there are times when the singer comes to a complete stop. This is accomplished through the
use of what device?
a.
b.
c.
d.
e.
rest
staccato
pizzicato
decrescendo
fermata
18
Lower Moreland HS - Huntingdon Valley, PA
________________________________________________________________________
The articulation mostly used in this section is called
a.
b.
c.
d.
e.
7.
The overall dynamics of this movement are BEST described as
a.
b.
c.
d.
e.
8.
12-bar blues refrains
verse-chorus form
marchtime
32-bar song form
ABA
Which of the following BEST describes the use of lyrics in this opening section?
a.
b.
c.
d.
e.
12.
chromaticism
melisma
variation
whole tone scale
ornamentation
Following the introduction, what is the form of this piece?
a.
b.
c.
d.
e.
11.
W.C. Handy
George M. Cohan
James Reese Europe
Irving Berlin
Richard Rogers
This section of the song contains a little use of
a.
b.
c.
d.
e.
10.
p to pp
f to ff
ff to ppp
ff to fff
mf to fff
This piece was written by
a.
b.
c.
d.
e.
9.
accented
pizzicato
ostinato
staccato
legato
ABA
ABC
ABB
AAA
AAB
The form of this piece is BEST described as
a.
b.
c.
d.
e.
theme and variations
Klangfarbenmelodie
sonata
sectional
pointillistic
19
Lower Moreland HS - Huntingdon Valley, PA
6.
ACADEMIC DECATHLON®
MUSIC LISTENING QUIZ 10
AN INTRODUCTION TO EARLY TWENTIETH-CENTURY MUSIC
2013-2014
______________________________________________________________________________
INSTRUCTIONS: Listen to the short musical excerpt. On your answer sheet, blacken the lettered space
a, b, c, d, or e, corresponding to the one answer that BEST matches or completes the test item.
1.
This piece was originally written for what medium?
a.
b.
c.
d.
e.
2.
This style of “singing” is called
a.
b.
c.
d.
e.
3.
major
blues
minor
whole tone
pentatonic
The harmonies in this song are BEST described as
a.
b.
c.
d.
e.
5.
cabaret
prima donna chanting
baritone
bel canto
Sprechstimme
The type of scale used in this opening section is called
a.
b.
c.
d.
e.
4.
film
ballet
orchestral suite
installation
coronation
bitonal
conservative
jazz
modal
twelve-tone
The lyricist for this song was
a.
b.
c.
d.
e.
Babe Ruth
Thomas Edison
Jack Norworth
W.C. Handy
Harry Von Tilzer
20
Lower Moreland HS - Huntingdon Valley, PA
________________________________________________________________________
The accompaniment part is reminiscent of a
a.
b.
c.
d.
e.
7.
With the phrase “hearts must break,” how are the words accentuated?
a.
b.
c.
d.
e.
8.
the first African-American military band leader
an enemy general
composers who had never been to war
a troop who was killed in battle
the first African-American four -star general
Which part of this music provides the steady pulse?
a.
b.
c.
d.
e.
12.
2/4 and 3/4
duple
polymetric
6/8
compound
One of the notable aspects of this song, other than that it depicts a real-life situation, is that it was written
by
a.
b.
c.
d.
e.
11.
Debussy
Bartόk
Cohan
Schoenberg
Berg
The meter used in this section is
a.
b.
c.
d.
e.
10.
arpeggio
disjunct
monotone
goes to minor
dissonant harmony
The composer of this work was a follower of whom?
a.
b.
c.
d.
e.
9.
New Orleans style jazz band
Vaudeville show band
orchestra
marching band
Scottish pipe band
melody
chords
tonality
bass line
countermelody
If this piece were a painting, it would “look” similar to the work of
a.
b.
c.
d.
e.
Kandinsky
Rockwell
Warhol
Monet
Munch
21
Lower Moreland HS - Huntingdon Valley, PA
6.
22
Lower Moreland HS - Huntingdon Valley, PA
ANSWER KEYS
FOR
MUSIC
LISTENING
QUIZZES 1-10
ACADEMIC DECATHLON®
MUSIC LISTENING QUIZ 1
AN INTRODUCTION TO EARLY TWENTIETH-CENTURY MUSIC
ANSWER KEY
________________________________________________________________________
1.
B
2.
A
3.
D
4.
B
5.
B
6.
C
7.
E
8.
D
9.
B
10.
C
11.
E
12.
D
23
Lower Moreland HS - Huntingdon Valley, PA
________________________________________________________________________
ACADEMIC DECATHLON®
MUSIC LISTENING QUIZ 2
AN INTRODUCTION TO EARLY TWENTIETH-CENTURY MUSIC
ANSWER KEY
________________________________________________________________________
1.
B
2.
C
3.
A
4.
B
5.
D
6.
E
7.
D
8.
A
9.
C
10.
A
11.
E
12.
A
24
Lower Moreland HS - Huntingdon Valley, PA
________________________________________________________________________
ACADEMIC DECATHLON®
MUSIC LISTENING QUIZ 3
AN INTRODUCTION TO EARLY TWENTIETH-CENTURY MUSIC
ANSWER KEY
________________________________________________________________________
1.
E
2.
B
3.
D
4.
A
5.
D
6.
C
7.
B
8.
D
9.
C
10.
A
11.
B
12.
E
25
Lower Moreland HS - Huntingdon Valley, PA
________________________________________________________________________
ACADEMIC DECATHLON®
MUSIC LISTENING QUIZ 4
AN INTRODUCTION TO EARLY TWENTIETH-CENTURY MUSIC
ANSWER KEY
________________________________________________________________________
1.
C
2.
C
3.
E
4.
B
5.
D
6.
B
7.
E
8.
B
9.
B
10.
A
11.
C
12.
B
26
Lower Moreland HS - Huntingdon Valley, PA
________________________________________________________________________
ACADEMIC DECATHLON®
MUSIC LISTENING QUIZ 5
AN INTRODUCTION TO EARLY TWENTIETH-CENTURY MUSIC
ANSWER KEY
________________________________________________________________________
1.
B
2.
A
3.
E
4.
C
5.
D
6.
D
7.
B
8.
D
9.
E
10.
C
11.
D
12.
B
27
Lower Moreland HS - Huntingdon Valley, PA
________________________________________________________________________
ACADEMIC DECATHLON®
MUSIC LISTENING QUIZ 6
AN INTRODUCTION TO EARLY TWENTIETH-CENTURY MUSIC
ANSWER KEY
________________________________________________________________________
1.
D
2.
B
3.
E
4.
C
5.
E
6.
B
7.
A
8.
B
9.
B
10.
C
11.
A
12.
E
28
Lower Moreland HS - Huntingdon Valley, PA
________________________________________________________________________
ACADEMIC DECATHLON®
MUSIC LISTENING QUIZ 7
AN INTRODUCTION TO EARLY TWENTIETH-CENTURY MUSIC
ANSWER KEY
________________________________________________________________________
1.
C
2.
A
3.
D
4.
D
5.
B
6.
D
7.
B
8.
A
9.
D
10.
B
11.
B
12.
C
29
Lower Moreland HS - Huntingdon Valley, PA
________________________________________________________________________
ACADEMIC DECATHLON®
MUSIC LISTENING QUIZ 8
AN INTRODUCTION TO EARLY TWENTIETH-CENTURY MUSIC
ANSWER KEY
________________________________________________________________________
1.
D
2.
E
3.
A
4.
B
5.
D
6.
A
7.
A
8.
A
9.
A
10.
D
11.
C
12.
A
30
Lower Moreland HS - Huntingdon Valley, PA
________________________________________________________________________
ACADEMIC DECATHLON®
MUSIC LISTENING QUIZ 9
AN INTRODUCTION TO EARLY TWENTIETH-CENTURY MUSIC
ANSWER KEY
________________________________________________________________________
1.
A
2.
A
3.
D
4.
B
5.
E
6.
E
7.
A
8.
B
9.
A
10.
A
11.
E
12.
D
31
Lower Moreland HS - Huntingdon Valley, PA
________________________________________________________________________
ACADEMIC DECATHLON®
MUSIC LISTENING QUIZ 10
AN INTRODUCTION TO EARLY TWENTIETH-CENTURY MUSIC
ANSWER KEY
________________________________________________________________________
1.
B
2.
E
3.
D
4.
B
5.
C
6.
D
7.
D
8.
D
9.
B
10.
A
11.
D
12.
D
32
Lower Moreland HS - Huntingdon Valley, PA
________________________________________________________________________

Similar documents

×

Report this document